samsib.blogg.se

Uppfödning av Samojedhund och Siberian Husky

Ny Samojedkull :)

Kategori: Allmänt

Vår Bell har fått 8 valpar :)

KOMMENTARER:

  • line säger:
    2021-04-08 | 19:21:23

    Hej,



    Mitt namn är Line Dahlberg och jag och min sambo Olliver Snygg söker en liten Samojed valp att förgylla våra liv!



    Jag är 30 år och är ingenjör, sedan 2 år tillbaka har jag arbetat hemifrån vilket jag trivs väldigt bra med. Min sambo Olliver är 29 år och studerar till Maskiningenjör och är färdig med studierna till hösten 2022. Vi bor tillsammans i Hammarby Sjöstad i Stockholm där vi kommer vara det första året med vår valp. Efter det så planerar vi att flytta till hus i söderort och om några år starta familj. Förutom detta värdesätter vi högt en aktiv livsstil och att spendera tid med familj och vänner. I och med vår flexibla livsstil spenderar vi ca 3 månader om året i Vemdalen där min familj har ett hus, där brukar vandra och åka både längdskidor och utför.



    Vi har länge väntat på det perfekta tillfället att få en ny liten medlem som förgyller vår vardag, och ser att nu innan Olliver blir färdig med studierna så passar det perfekt för oss. Vi kommer då båda kunna ge all vår tid till att spendera hemma med vår lilla valp. När Olliver är färdig med studierna så kommer jag vara hemma med vår hund, och min familj varav pappa arbetar dessutom hemifrån och finns där som stöd ifall hundvakt behövs. För oss är det viktigt att finna en hund som vi kommer kunna ha med när vi umgås med familj och barn och dessutom passar när vi så småningom får barn hemma. Vi söker en hund som vi kan ha med oss ut på aktiviteter och vill ha med ut på springrundor, ut i längdskidespåret och på promenader/vandring.



    Jag själv har ej haft hund förut, men det har alltid varit en dröm för mig. Min familj har dock alltid varit vår vänners första val av hundvakt, vilket har gjort att min dröm om att själv skaffa hund har blivit allt större! Olliver är uppvuxen med hundar, och har haft flertal hundraser (större hundar som krävt mycket underhåll och aktivitet) under 20 års tid. Vi kommer ge vår hund en aktiv vardag med mycket kärlek och ser väldigt mycket fram emot att vi ska bli en liten hundfamilj ihop.



    Med det så ser vi väldigt mycket fram emot att höra från er!



    Ni kan nå mig på 073 58 712 41 samt Olliver på 073 151 09 27.



    Ha en trevlig kväll!



    Mvh,



    Line & Olliver :)

Kommentera inlägget här: